De Verschrikkelijke Vondeling

Mylène en Rosanne Waalewijn in een Winters Sprookje.

“Maar wie ben jij dan? Och kleine… Au!”

In de donkere dagen rond Kerst is de Grote Kerk van Alkmaar het decor van een gloedvol winters sprookje.

Een hartverwarmend avontuur
In de Grote Kerk beleeft het publiek dit hartverwarmende avontuur in de intieme sfeer die hoort bij Kerst. Laat je meevoeren naar een kerstavond waarop de komst van een kindje vele levens overhoop gooit. Quasi is een onhandelbaar jongetje. Hij bijt, krabt en slaat. Zijn pleegvader Fred Rollo gaat voor hem door het vuur en raakt daarbij verstrikt in een kluwen van goedbedoelende hulpverleners en kwade krachten. De voorstelling duurt 60 minuten en heeft geen pauze.

Topcast en musici spelen nieuwe tekst van Don Duyns
Schrijver Don Duyns, bekend van familievoorstellingen als ‘Lang en gelukkig’, ‘Snorro’ en ‘Woef Side Story’, vertelt met ‘De Verschrikkelijke Vondeling’ de wonderbaarlijke geschiedenis van hoe de Klokkenluider in de Grote Kerk terecht kwam. Na het succes van de familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’ strijken de makers van De Orkestkeuken op uitnodiging van TAQA Theater De Vest opnieuw neer in de Grote Kerk. Zij brengen een geweldige groep acteurs naar Alkmaar: Annet Malherbe, Leopold Witte, Aafke Buringh, David Lucieer, Mylène en Rosanne Waalewijn. Samen met vier topmusici spelen zij een humoristische en muzikale voorstelling in regie van Aat Ceelen en Lennart Monaster.

De voorstellingen op 26 december zijn try-outs.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuurfonds, Fonds 21, Zabawas en Victoriefonds.

We attenderen u erop dat wij zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.