BIOGRAFIE ROSANNE

Rosanne (20 jr.) is een multitalent en al meer dan 12 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Rosanne studeert Muziek Theater aan het Conservatirium – ArtEZ.

Nadat zij van jongs af aan op hoog niveau turnde en in 2009 Goud en in 2011 Brons wist te behalen op het NK Turnen, danste zij vanaf haar 11e jaar bij Lucia Marthas -Institute for Performing en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Rosanne was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Zij speelde in verschillende professionele musicals gespeeld, waaronder Droomvlucht, Dik Trom, Waanzinnig gedroomd en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij samen met haar eeneiige tweelingzus Mylène, genomineerd voor een Musical Award – Aanstormend Talent. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me, vormt Rosanne samen met Mylène een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen: Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube),  MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit ………………. Ook op het gebied van Sociale Media met meer dan 120.000 abonees op Youtube , meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Rosanne een populaire en veel gevraagde Influenser.

Rosanne PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Rosanne is een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de RTL Telekids serie Annadroids en o.a. de bioscoopfilms “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant”, “Ralph breaks the Internet” en “100% Wolf”. Naast ZANGERES is Rosanne ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.