BIOGRAFIE MYLÈNE

Mylène (20 jr.) is een multitalent en al meer dan 14 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Mylène studeert Muziek Theater aan het Conservatirium – ArtEZ.

Mylène speelde, sinds haar 8e jaar, in verschillende professionele musicals, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Shrek, Waanzinnig Gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij, samen met haar eeneiige tweelingzus Rosanne, genomineerd voor een Musical Award – Aanstormend Talent. Mylène was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Vanaf haar 9e jaar danste zij bij Lucia Marthas -Institute for Performing Arts en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me vormen Mylène en Rosanne een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen; Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit …………………... Ook op het gebied van Sociale Media, met meer dan 120.000 abonnees op Youtube, meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Mylène een populaire en veel gevraagde Influenser.

Mylène PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL4 programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder die voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Mylène is ook een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn, Jurassic World en o.a. de bioscoopfilms “De Vijf En De Piratenschat”, “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant” en “Ralph breaks the Internet”. Naast ZANGERES is Mylène ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in de (SBS6) serie “Meiden van de Herengracht”, de improvisatie show “De Vloer Op JR.” (VPRO/HUMAN), “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.