Persbericht

Tweelingzusjes Mylène en Rosanne terug naar hun ‘roots’

De Tweelingzusjes Mylène en Rosanne Waalewijn keren terug naar hun ‘roots’. Vanaf oktober 2014 zijn zij te zien in de Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. In 2010 en 2011 waren zij al onderdeel van het populaire Kinderen voor Kinderen Koor. Bij het grote publiek werden zij vervolgens bekend door hun deelname aan het het AVRO junior Songfestival met hun zelf geschreven nummer ‘Double me’. Mylène en Rosanne wisselen samen met nog drie meiden (Chantal Tinbergen, Elaine Hakkaart, Manouk Pluis) de rol van tienermeisje Zoë af tijden de zes maanden durende tournee.

Met Mylène en Rosanne is de cast van ‘Waanzinnig Gedroomd’ compleet. De volwassen rollen worden vertolkt door Steyn de Leeuwe (Meester Jip), Niels Gooijer (Vader Leo), Lotte Noordanus (Moeder Hannah), Ian Bok (Hoofdmeester van Kampen) en Michelle Courtens (Mevrouw van Kampen). In totaal zijn er veertig kinderen die in vier groepen van tien in de voorstelling gaan spelen. ‘Waanzinnig Gedroomd’ gaat over Guus. Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal en maakt muziek met zijn vader Leo. Leo is eigenlijk zelf een groot kind. Guus houdt ook van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Maar dan wordt alles opeens anders…

‘Kinderen voor Kinderen’ bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Voor het eerst in de geschiedenis komt er een Kinderen voor Kinderen familiemusical. ‘Waanzinnig Gedroomd’ wordt een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van het bekendste kinderkoor van Nederland. De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam.